MEET, MATCH and MULTIPLY

7 februari 2023 | GBO in Helmond

Het Cluster Sports & Technology ziet het zorgdragen voor een goed en laagdrempelig netwerk als een van haar belangrijkste taken. Een netwerk waarbinnen partijen elkaar weten te vinden om samen te werken en elkaar te helpen met innovaties op het gebied van sport en Vitaliteit.

 

‘Meet, Match and Multiply’ is een serie bijeenkomsten, waarbij Ontmoeten, Verbinden en Versnellen centraal staat. Deze editie is gericht op het thema ‘hoe kan co-creatie het designproces versnellen? en vindt plaats op dinsdag 7 februari bij GBO Innovation makers.

MEET, MATCH and MULTIPLY

7-7-2023 | GBO in Helmond

Het Cluster Sports & Technology ziet het zorgdragen voor een goed en laagdrempelig netwerk als een van haar belangrijkste taken. Een netwerk waarbinnen partijen elkaar weten te vinden om samen te werken en elkaar te helpen met innovaties op het gebied van sport en Vitaliteit.

 

‘Meet, Match and Multiply’ is een serie bijeenkomsten, waarbij Ontmoeten, Verbinden en Versnellen centraal staat. Deze editie is gericht op het thema ‘hoe kan co-creatie het designproces versnellen?’ en vindt plaats op dinsdag 7 februari bij GBO Innovation makers.

Locatie Meet, Match and Multiply: GBO in Helmond

We design, develop and deliver innovative products beyond expectations. 

 

GBO Innovation makers is opgericht in 1990 en geworteld in productontwikkeling. Vanuit daar zijn ze uitgegroeid tot een full-service designbureau dat zich richt op het hele spectrum van productontwikkeling: van schets tot schap. Met passie, kennis en ervaring in de meest uiteenlopende sectoren werken ze met een team van 30+ innovation makers vanuit de kleurrijke studio’s in Helmond, Geleen en Hong Kong. Gezamenlijk streven ze naar constante innovatie, altijd met als doel om ondernemende klanten succesvol te maken.

 

De jarenlange ervaringen in het uiteenlopende landschap van productontwikkeling heeft geleid tot een vitaal netwerk vol met inspirerende ondernemers en succesvolle bedrijven. GBO is ervan overtuigd dat de kracht van innovatie groei genereert en duurzaam ondernemen mogelijk maakt. Door de creatieve instelling en bewezen technische expertise te combineren, transformeert GBO de ambities van haar klanten in uitzonderlijke producten. Graag maken ze met jou kennis om samen de oneindige mogelijkheden van innovatie te verkennen.

Over Meet, Match and Multiply

MEET

Ontmoet experts die je kunnen helpen bij de uitdaging van jouw product en/of dienst.

MATCH

Pitch je case en vindt een match met een organisatie die jouw product en/of dienst naar de volgende stap helpt.

MULTIPLY

Door tijdens de borrel de juiste netwerkconnecties op te doen kun je innovatiekracht vermenigvuldigen.

Programma

Meet, Match and Multiply, met als thema ‘hoe kan co-creatie het designproces versnellen?, vindt plaats op dinsdag 7 februari. Vanaf 15.30 uur bent u welkom bij GBO Innovation makers in Helmond, waar om 16.00 uur het programma start met een intro over het Meet, Match and Multiply progamma. Om 18.30 uur wordt de sessie beëindigd.

 

 

Meet – 16.00 uur: Ontmoet bedrijven die je kunnen helpen bij het uitwerken van je product idee tot een concreet product op het gebied van Sport en Vitaliteit. Na de centrale opening door René Wijlens (Cluster Sports & Technology) volgt een presentatie van GBO Innovation makers, waarin zij inzicht geven in de werkwijze van het bedrijf. Ook worden een aantal innovatie cases die zij met hun expertise hebben ondersteund gepresenteerd. Voorbeelden zijn: Mood 8 (meten van stress), Monoa (coachen op stress), Smartclip (stimuleren van beweging), Smartmove (bewegen in de openbare ruimte) en Prowise (beweegmonitoring).

 

Match – 16.45 uur: In dit onderdeel pitchen bedrijven vanuit hun kracht en/of hulpvraag. Het Urban Sports Performance Centre, onderdeel van Cluster Sports & Technology en ELIS, heeft hiervoor reeds een case ingediend, welke gepresenteerd wordt door Harmen Bijsterbosch (InnoBeweegLab). Centraal binnen deze case staat het smart skateboard Skatrixx. 

 

Naast Skatrixx zoeken we voor deze sessie ca. 2 bedrijven die willen pitchen en voordeel willen halen uit samenwerking en kennisdeling. Mocht jij dat willen doen, dien je case dan uiterlijk 14 januari in via info@elisinnovationhub.com. Let op: er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

Multiply – 17.45 uur: We sluiten deze Meet, Match and Multiply sessie af met een borrel, waarbij je de juiste netwerkconnecties op kunt doen om innovatiekracht te vermenigvuldigen.

Sprekers

Jeroen Op Ten Berg
Director / Partner bij GBO Innovation makers

Harmen Bijsterbosch
Directeur-bestuurder InnoBeweegLab en Urban Sports Performance Centre

Rene Wijlens
General manager Cluster Sports & Technology

Aanmelden

Er zijn slechts 15 plaatsen beschikbaar voor deze Meet, Match & Multiply bijeenkomst.

Wil jij er zeker bij zijn? Meld je dan uiterlijk 3 februari kosteloos aan via onderstaand formulier!

 

Wil je een case presenteren tijdens Meet, Match and Multiply? Dien deze voor 14 januari in via info@elisinnovationhub.com. Let op: er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Meet, Match and Multiply wordt mede mogelijk gemaakt door: