MEET, MATCH and MULTIPLY

20 september 2022 | Bestronics in Veldhoven

Het Cluster Sports & Technology ziet het zorgdragen voor een goed en laagdrempelig netwerk als een van haar belangrijkste taken. Een netwerk waarbinnen partijen elkaar weten te vinden om samen te werken en elkaar te helpen met innovaties op het gebied van sport en Vitaliteit.

 

‘Meet, Match and Multiply’ is een serie bijeenkomsten, waarbij Ontmoeten, Verbinden en Versnellen centraal staat. Deze editie is gericht op het thema innoveren in de markt van sport & vitaliteit en vindt plaats op dinsdag 20 september bij Bestronics.

MEET, MATCH and MULTIPLY

20-9-2022 | Bestronics in Veldhoven

Het Cluster Sports & Technology ziet het zorgdragen voor een goed en laagdrempelig netwerk als een van haar belangrijkste taken. Een netwerk waarbinnen partijen elkaar weten te vinden om samen te werken en elkaar te helpen met innovaties op het gebied van sport en Vitaliteit.

 

‘Meet, Match and Multiply’ is een serie bijeenkomsten, waarbij Ontmoeten, Verbinden en Versnellen centraal staat. Deze editie is gericht op het thema innoveren in de markt van sport & vitaliteit en vindt plaats op dinsdag 20 september bij Bestronics.

Locatie Meet, Match and Multiply

De MMM bijeenkomst wordt aangeboden door Spinnov in samenwerking met Bestronics en SmartGoals en georganiseerd bij Bestronics in Veldhoven. 

 

Als innovatiepartner realiseert Spinnov dromen van klanten doormiddel van technologie. Samen met Bestronics kunnen zij de hele keten bieden van idee naar ontwikkeld product (zowel hardware als software) naar PCB productie en assemblage van complete producten.

Over Meet, Match and Multiply

MEET

Ontmoet experts die je kunnen helpen bij de uitdaging van jouw product en/of dienst.

MATCH

Pitch je case en vindt een match met een organisatie die jouw product en/of dienst naar de volgende stap helpt.

MULTIPLY

Door tijdens de borrel de juiste netwerkconnecties op te doen kun je innovatiekracht vermenigvuldigen.

Programma

Meet, Match and Multiply, met als thema van innovatief idee naar innovatief product op de markt, vindt plaats op dinsdag 20 september. Vanaf 15.30 uur bent u welkom op bij Bestronics in Veldhoven, waar om 16.00 uur het programma start met een intro over het Meet, Match and Multiply progamma. Om 19.00 uur wordt de sessie beëindigd.

 

Meet – 16.00 uur: Ontmoet bedrijven die je kunnen helpen bij het uitwerken van je product idee tot een concreet product op het gebied van Sport en Vitaliteit. Sprekers die tijdens deze sessie aan het woord komen: Anton van Limpt (Bestronics) verzorgt een welkomstwoord en rondleiding door de fabriek, waarna Chris Heger (Spinnov) zijn sessie aftrapt met een beknopte introductie van het bedrijf Spinnov. Ook presenteert hij een aantal sport & health casussen van idee naar product. Voorbeelden hiervan zijn: SmartGoals, SkillGames, DashTag en Horse Watch. Daarnaast neemt René Wijlens (Cluster Sports & Technology) je mee in de innovationcyclus van de ELIS Innovation Hub.

 

Match – 16.45 uur: In dit onderdeel pitchen bedrijven vanuit hun kracht en/of hulpvraag. Anton van Limpt en Chris Heger voorzien deze pitches van feedback op het ontwikkeltraject, productie mogelijkheden en het business plan. Ook ligt René Wijlens toe hoe je met innovatiekracht en samenwerking tot een succesvolle business kunt komen.

 

Voor deze sessie zoeken we ca. 3 bedrijven die willen pitchen en voordeel willen halen uit samenwerking en kennisdeling. Mocht jij dat willen doen, dien je case dan voor 8 september in via info@elisinnovationhub.com. Let op: er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

Multiply – 18.00 uur: We sluiten deze Meet, Match and Multiply sessie af met een borrel, waarbij je de juiste netwerkconnecties op kunt doen om innovatiekracht te vermenigvuldigen.

Sprekers

Chris Heger
COO van Spinnov BV

Anton van Limpt
Owner & CEO van Bestronics BV

Rene Wijlens
General manager Cluster Sports & Technology

Aanmelden

Er zijn slechts 15 plaatsen beschikbaar voor deze Meet, Match & Multiply bijeenkomst.

 

Wil jij er zeker bij zijn? Meld je dan uiterlijk 16 september kosteloos aan via onderstaand formulier!

 

Wil je een case presenteren tijdens Meet, Match and Multiply? Dien deze voor 13 september in via info@elisinnovationhub.com. Let op: er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Meet, Match and Multiply wordt mede mogelijk gemaakt door: